Destiny 2 dorazí na PC s regionálními zámky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 dorazí na PC s regionálními zámky

Destiny 2 dorazí na PC s regionálními zámky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 8. 2017 14:41 9
Reklama

Oznámení příchodu Destiny 2 na PC pouze skrze službu Battle.net s sebou nese i svá rizika a specifika, v rámci nichž aktuálně Bungie avizují příchod specifických regionálních zámků takových, jaké již představil Blizzard v řadě jiných svých titulů.

To kupříkladu v praxi znamená, že hráči z Evropy se nebudou moci volně propojovat s těmi za oceánem a naopak. Standardně se totiž budou moci hráči sociálně družit pouze s těmi hráči, kteří mají svůj účet na Battle.netu registrovaný ve stejném regionu. To přitom platí nejen pro vstup do her, ale například i pro seznam aktuálně přihlášených uživatelů.

Stejně jako v jiných hrách od Blizzardu pak ovšem platí to, že si hráči budou moci libovolně regiony měnit a přehlašovat (s nutným restartem hry) se do jiných jen na základě vlastních preferencí, nikdy se ale nebudou moci propojit zcela volně a bez omezení napříč jednotlivými lokacemi.

Stejně tak se z aktuálního příspěvku na webu hry nedozvídáme ani to, zda bude možné mezi jednotlivými regiony přenášet i vlastní postavy, v případě Blizzardu to však obvyklé není a mohlo by to našeptávat něco o podobě této funkcionality v případě Destiny 2.

Více už ale může napovědět chystaná betaverze, jež bude spuštěna již zítra, ode dneška přitom platí přednostní přístup do hry. Její plnou verzi pak můžete předobjednávat na Xzone. Edice hry pro konzole vychází 6. září, na PC pak hra dorazí 24. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama