Ubisoft ukázal nové operátory R6 Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft ukázal nové operátory R6 Siege

Ubisoft ukázal nové operátory R6 Siege

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 8. 2017 11:20
Reklama

O přídavku Blood Orchid pro on-line akci Rainbow Six Siege jsme toho již slyšeli a napsali mnoho. Posledně oznámený odklad hry přitom byl spojen s představením samotné trojice nových operátorů, dosud jsme je však neměli možnost vidět v akci. Čerstvě zakončený Gamescom však přináší záznam z více než hodinu dlouhého streamu, který trojici specialistů představuje přímo ve hře.

Připomenout tak můžeme popořadě hongkongskou Ying, jež umí své protivníky patřičně oslnit za pomocí nové formy granátu, rovněž z Hongkongu pocházejícího chlapíka jménem Lesion, který umí klást neviditelné jedové pasti (ty přitom nejsou smrtelné, ale pouze znepříjemňují hraní) a nakonec ještě z Polska pocházející Elu. Ta s sebou na bojiště přináší omračující miny, a kromě ochromení dokáže své protivníky také patřičně ohromit – řeč je přitom o její rychlosti, s pomocí níž dokáže hbitě přiskočit ke svým protivníkům a tak řečeno je dodělat.

Všechny tyto novinky a technologické vychytávky lze spatřit v přiložených záběrech, tím však výčet brzkých novinek nekončí, neboť obsahový přídavek Operation Blood Orchid s sebou přináší rovněž jednu novou mapu. Ta je zasazena do opuštěného zábavního parku a i tuto můžete spatřit v přiložených záběrech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama