Dawn of War III nově podporuje mody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dawn of War III nově podporuje mody

Dawn of War III nově podporuje mody

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 8. 2017 13:44 2
Reklama

Povedenou real-time strategii Warhammer 40,000: Dawn of War III tvůrci nově obohatili podporou modifikací a za pomocí tohoto kroku přímo vyzývají komunitu k tomu, aby se na dalším rozvoji hry přímo aktivně podílela.

Spolu s tím do hry přichází rovněž objemná aktualizace a s pomocí té dávají tvůrci jasně najevo, kterak se hrou počítají i nadále a jak se jejím hráčům již od dubnového data vydání věnují. Novinky se každopádně týkají opravy řady chyb, přidání funkcionality automatického ukládání hry v rámci kampaně a chybět nesmí ani vybalancování herního zážitku (což se týká zejména v multiplayeru). Nicméně jsou to právě modifikace, které aktuálně jistě vzbudí největší pozornost.

Chybět ve spojitosti s nimi přitom nesmí ani integrace nástrojů Steam Workshop, díky nimž mohou aktivní hráči své výtvory okamžitě sdílet s druhými. Celkový výčet novinek a oprav pak můžete vidět v doprovodném příspěvku na webu hry.

Vy každopádně můžete ještě nadále zavítat do naší recenze a v případě zájmu pak i na Xzone, kde je hra pochopitelně také k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama