Záběry z Gravel vás nepotěší, kariéra ano
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Záběry z Gravel vás nepotěší, kariéra ano

Záběry z Gravel vás nepotěší, kariéra ano

David Plecháček

David Plecháček

1. 9. 2017 09:42 3
Reklama

Počáteční nadšení ve mně uvadá. Gravel mohl v mých očích pomoci Milestone vyhrabat se z bahna a především ze sebe strhnout nálepku, že dělá stále stejné hry. Stále stejné a vizuálně mdlé. Jenže místo toho, aby se z bahna vyhrabal, on do něj s Gravelem zapadne ještě víc.

Doufal jsem, že když jeden jediný člověk, Pavel Zagrebelnyj, dokázal vytvořit Spintires, že italská továrna dokáže alespoň to samé. Nemuselo by se snad jednat ani o takovou simulaci, ale když se řekne offroad, napadlo mě něco takového, syrového, surového. Unreal Engine, který milánští autoři poprvé implementovali do MXGP3, sice ukázal, že transformace bahnitého podloží jim není cizí, ale na to, že nás budou v Gravelu vozit čtyřkolá vozidla, se ta zem nehne ani o píď.

Tuto skutečnost ukazují nové záběry ze hry. Hra sice vychází až na jaře 2018, ale že by se v tomto ohledu mělo něco změnit, tomu se moc věřit nedá. Co se týče grafiky, tak australská příroda má něco do sebe, ale kvalitu toho ostatního si raději ohodnoťte sami.

Zajímavým prvkem Gravelu je naopak kariéra, alespoň na první pohled. Závodění se totiž odehrává v rámci fiktivní televizní show Gravel Channel Web TV. A s tím by se dalo slušné vyhrát. Během ní hráči odjezdí okolo padesáti závodů v šestnácti lokacích a v rámci čtyř režimů – Wild Rush, Cross Country, Speed Cross a Stadium. Wild Rush nás zavede do těžších terénů, zatímco Cross Country pro změnu nechá hráče volit si svou trať v otevřenějších prostředích. Speed Cross jsou klasické offroad tratě a Stadium se odehrává – nečekaně – na stadionech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama