Ubisoft ukázal dlouhé záběry z Far Cry 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft ukázal dlouhé záběry z Far Cry 5

Ubisoft ukázal dlouhé záběry z Far Cry 5

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 9. 2017 15:20 2
Reklama

Ubisoft na výstavě PAX West ve velkém prezentoval svoji akci Far Cry 5 a díky tomu se můžeme aktuálně podívat hned na tři obsáhlá videa složená výhradně ze záběrů ze samotného hraní. Na těch lze vidět prakticky vše podstatné, čím se bude tato akce od předešlých dílů série odlišovat, jedním dechem však musíme varovat před případnými spoilery.

Záznam a trojice přiložených videí přitom pochází původně ze streamu, kterým Ubisoft prezentoval tento i řadu dalších svých titulů. Kompletní záznam je k dispozici na serveru YouTube.

Více než hodina toho ze hry ukazuje skutečně hodně a ze všeho nejdříve se můžete pokochat atmosférou, kterou odlehlé americké městečko jménem Hope County v rozlehlé Montaně dokáže vykreslit a nabídnout.

Spatřit nicméně můžete kromě běžných soubojů na zemi také dramatické honičky ve vozech, letecké přestřelky i řadu menších kratochvílí. Tou největší bude pravděpodobně samotný průzkum drobného městečka severní Ameriky i jeho okolí, chybět ale kupříkladu nebude ani taková drobnost, jakou je rybaření. Byť zrovna u tohoto prvku pochybujeme, že bude například tak dramatické, jako tomu je v případě Fishing Planet.

Far Cry 5 vychází ke konci února příštího roku. Svoji předobjednávku hry si však můžete zajistit již nyní, a to například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama