Call of Duty se možná zdrží v minulosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty se možná zdrží v minulosti

Call of Duty se možná zdrží v minulosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 9. 2017 08:46 2
Reklama

S druhou světovou válkou by pouť do minulosti v případě série Call of Duty ještě končit určitě nemusela, neboť CEO Activisionu Eric Hirshberg nevylučuje podobné návraty i v budoucnu a podotýká, kterak série na příliš dlouhou dobu zamrzla ve futuristických vizích virtuálních bojišť.

Kupříkladu předešlý díl Call of Duty: Infinite Warfare vzal sérii rovnou do budoucnosti, zatímco konkurenční Battlefield 1 se podíval na bojiště první světové války. Ohlasy tehdy nebyly v případě série Call of Duty zrovna dvakrát nejlepší a zejména reakce na oznámení byly ve srovnání s přímou konkurencí rozpačité, což zřejmě vedlo i ke změně názorů uvnitř zainteresovaných vývojářských týmů i u vydavatele.

Letošní díl jménem Call of Duty: WWII však tento staronový směr již naznačuje a my můžeme být jen zvědaví, jakým směrem se bude tato série ubírat i nadále. Stejně tak jsme zvědaví i na to, jaké kvality tento díl série letos přinese a zda nebude předchozí namlsanost futuristickým prostředím spíše na škodu. Leccos už ale hráčům po celém světě mohly napovědět betatesty.

Hra samotná pak vychází na konzolích i na PC již 3. listopadu a předobjednat si ji můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama