R6 Siege může mít až stovku operátorů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka R6 Siege může mít až stovku operátorů

R6 Siege může mít až stovku operátorů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 9. 2017 14:38 5
Reklama

Taktická on-line akce Rainbow Six Siege z produkce Ubisoftu tu s námi zřejmě plánuje být ještě velmi dlouho a po celou dobu se hráči budou moci zřejmě těšit i z vytrvávající podpory ze stran vývojářů a z neutuchajícího přísunu čerstvého obsahu.

Nově se totiž dozvídáme, že by celkový počet hratelných operátorů mohl v budoucnu atakovat hranici celkem stovky po zuby ozbrojených specialistů. Alespoň tak to vyplývá z rozhovoru magazínu PC Gamer. V tom manažer značky Rainbow Six Alexandre Remy zmínil, že v současnosti plánují zhruba jednu stovku postav s tím, že u této cifry to navíc končit ani nemusí.

V současnosti má hra přitom přes třicet postav, titul však není ani dva roky starý. Bez hlubší znalosti trojčlenky se tak můžeme lehce dovtípit toho, že Ubisoft tuto hru plánuje ještě minimálně pár let podporovat. V kontextu tohoto prohlášení pak rovněž dávají i větší smysl slova o tom, kterak ještě není vhodná doba na oživení značky Splinter Cell.

Pozornost se zjevně upíná někam jinam a tato svižná taktická akce je zcela určitě jednou z těch oblastí, které se Ubisoft aktuálně věnuje nejvíce. A nejen Ubisoft – v srpnu jsme psali o úctyhodné cifře vypovídající o dvaceti milionech hráčů, kteří si tento titul již vyzkoušeli. Denně se přitom do hry podívají více než dva miliony hráčů. Patříte mezi ty pravidelné návštěvníky i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama