Academia je strategií ze školního prostředí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Academia je strategií ze školního prostředí

Academia je strategií ze školního prostředí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 9. 2017 12:14
Reklama

Od autora grafické podoby strategie Prison Architect se k nám dostává zpráva o dalším projektu podobného ražení. Tou je rovněž budovatelská strategie jménem Academia: School Simulator, jež hráče uvrhne do ryze akademického prostředí.

V tom bude jejich cílem vybudovat funkční kampus typicky americky vypadající střední školy se vším, co k takovému specifickému životu patří. Pozorovat přitom lze studenty ve všech možných bohulibých činnostech a spatřit tak lze kupříkladu jejich soupeření během zkoušek, prvních lásek i v rámci možné šikany.

Každý student přitom slibuje být maximálně komplexní osobností, která má vlastní potřeby i zájmy a žádní dva studenti by tak nemuseli být zcela identičtí. To samé pochopitelně platí i o akademickém sboru, který rovněž slibuje být maximálně variabilní.

Z hlediska managementu a budování se lze těšit z mnoha různých útrob či typů staveb a vystavět tak je možné kupříkladu kantýny i jídelny (v nichž lze ovlivňovat i stravovací návyky studentů), počítačové či jazykové laboratoře a další a pro školská zařízení specifické speciality.

Zatím to zkrátka vypadá na zajímavý mix a na atraktivní alternativu k čistě vězeňskému prostředí Prison Architect, opět však platí, že hra nejprve vychází v rozpracované verzi a v rámci programu předběžného přístupu. Tam by přitom hra měla ve verzi pro PC vyjít právě dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama