Forza 7 dostane demo před vydáním
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza 7 dostane demo před vydáním

Forza 7 dostane demo před vydáním

David Plecháček

David Plecháček

8. 9. 2017 08:37
Reklama

Jednou z největších značek Xboxu a potažmo celého Microsoftu je vcelku překvapivě závodní hra. Zasvěcení ale vědí, že zcela oprávněně. Poslední roky neměla Forza na poli her na pomezí arkády a simulace příliš konkurence, ale vývojáři, ať už Turn10 nebo ze studia Playground, nezahálí a každoročně vydávají jeden lepší titul než ten druhý a posouvají hranice stále kupředu.

I letos se je v zájmu vývojářů i samotného Microsoftu, aby nové limity představily co největšímu počtu hráčů. Forza Motorsport 7 tak dostane stejně jako loni demoverzi, v níž si budete moci osahat zajímavý obsah a především poznat ty pravé grafické orgie.

Ode dneška víme, co bude součástí ochutnávky z okruhové hlavní série. Turn10 nás zavedou do exotické a rozpálené Dubaje, na německý Nurburgring a do Toskánska na okruh Mugello vlastněný rudou stáji z Maranella. Na ní se jezdí pravidelně MotoGP, ale zároveň slouží jako testovací okruh pilotům Formule 1. Mark Webber o ní například prohlásil, že deset kol na Mugellu se co do satisfakce vyrovná tisíci kolům v Abu Dhabi. Znalci série asi vědí, protože Mugello se v sérii v minulosti již objevilo.

Jistě vás zajímá i vozový park. Hlavním tahákem hry i dema je Porsche 911 GT2 RS, k jehož odhalení došlo na konferenci E3. Zajímavou volbou by byl Mercedes-Benz Tankpool z mistrovství světa tahačů. Speciálně na Nurburgringu využijete i Nissan Nismo GT-R LM.

Hráči na počítačích také jistě ocení to, že mohou vyzkoušet, zda a v jaké kvalitě Forzu Motorsport 7 rozjedou. Horizon 3 zrovna dvakrát povedenou optimalizací neoplýval, ale okruhový Apex šlapal v tomto ohledu jako hodinky, tudíž předpokládáme stejnou kvalitu i tentokrát. Demo vychází 19. září na obou platformách. Plná hra oproti tomu vyjde až 3. října, lidé s ultimátní edicí do hry naskoří o 4 dny dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama