Limbo a Inside míří do kamenných obchodů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Limbo a Inside míří do kamenných obchodů

Limbo a Inside míří do kamenných obchodů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 9. 2017 09:33
Reklama

Nezávislé plošinovky Limbo a Inside jistě není zapotřebí nijak obšírně představovat. Dvojice atraktivních a duchem celkem podobných příběhů se zapsala do srdcí fanoušků tajemných příběhů po celém světě, dosud si takoví hráči však mohli tyto tituly pořizovat jen odděleně a pouze v digitální podobě. Nová ukázka však avizuje brzký příchod i do kamenných obchodů.

Přiložený trailer tyto dva tituly ukazuje takřka v přímém srovnání a naznačuje tím, kterak jsou si tyto tituly vlastně podobné. Znalci však jistě již dávno ví, jak moc jsou jeden od druhého odlišné. A na to konto můžeme připomenout naše recenze – Limbo naleznete na tomto odkazu a Inside poté zde.

Od nás si obě hry shodně odnesly plné hodnocení a podobnými ciframi se ostatně chlubí i přiložená ukázka. Vydání každopádně zaštiťuje tým 505 Games a v případě tohoto provedení se týká pouze konzolí Xbox One a PlayStation 4. Balení se hrou přitom obsáhne navíc ještě plakát a kartičku s motivem hry.

Pochopitelně i nyní platí, že hru si budete moci zakoupit i na Xzone, kam tento balíček dvojice výjimečných a příjemně potemnělých zážitků dorazí již 15. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama