Doom a Wolfenstein míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom a Wolfenstein míří na Switch

Doom a Wolfenstein míří na Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 9. 2017 06:36 10
Reklama

Bethesda to zřejmě s podporou Nintenda Switch myslí vážně, neboť během poslední prezentace Nintendo Direct došlo k oznámení dalších dvou titulů pro novou konzoli právě od tohoto vydavatele. A potěšit můžeme zejména ty fanoušky konzole, kteří měli obavy z příchodu pouze těch menších her.

Na Nintendo Switch totiž dorazí Doom a pokračování Wolfensteina a oba tyto porty budou prý vyvíjet studia původně s hrami spojená. O Doom se tedy postará id Software a Wolfenstein bude mít na starost tým MachineGames. V případě Dooma se přitom hráči mohou těšit na příchod všech dosud vydaných DLC, chybět však bude editor map jménem SnapMap a v rámci fyzické kopie hry bude zapotřebí ještě dodatečně stáhnout multiplayerovou složku hry. Nic podobně konkrétního však zatím nezaznělo ze strany případných omezení u nového Wolfensteina.

Nintendo tímto každopádně dostane dva velké tituly, jež jsou navíc určené pro dospělé publikum.  Stejně tak se jedná o jedny z vůbec prvních portů velkých her ze současné generace konzolí a mohlo by se tedy začít blýskat na lepší časy. Záležet samozřejmě bude ale i na tom, jaký úspěch tyto tituly budou mít, předvoj jim však bude dělat ještě jedno známé RPG.

Totiž co se dat vydání týče, tak Doom by dorazí ještě tuto vánoční sezónu, Wolfenstein by měl následně dorazit v průběhu příštího roku a k tomu jsme se rovněž dozvěděli navrch i to, že The Elder Scrolls V: Skyrim dorazí na Switch již 17. listopadu.

Pro pořádek pak ještě můžeme připomenout to, že na Switch rovněž v listopadu dorazí ještě povedená detektivka L.A. Norie, jež se rovněž dočká portu i na novější konzole. Karta se tím zjevně obrací a vypadá to, že této výkonem drobnější konzole od Nintenda by si přeci jen mohli ve větší míře začít všímat i další vydavatelé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama