Klei představují další DLC pro Don't Starve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Klei představují další DLC pro Don't Starve

Klei představují další DLC pro Don't Starve

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 9. 2017 14:58
Reklama

Vývojářský tým Klei Entertainment dává hráčské komunitě vědět o novém singleplayerovém DLC, jež by mělo dorazit maximálně do poloviny příštího roku. To se bude jmenovat Don’t Starve: Hamlet a hráči se v něm podívají do domovského světa takzvaných Pigmenů.

Rozšíření představuje vývojářský tým za pomocí krátkého traileru, který velmi stručně láká na příběh chlapíka Wilsona, který našel tajemný portál ústící právě do světa oněch Pigmenů. Bližší odhalení přídavku pak slibují tvůrci přinést s blížícím se datem vydání.

K tomu tvůrci lákají na novinky, jež se týkají Don’t Starve: Shipwrecked. Tam se mohou hráči těšit na nové bestie, předměty do hry, mírumilovné zástupce fauny i nové suroviny. Stejně tak půjde vytvářet zcela nové objekty, kam patří například námořní základna, výzkumná báze, olejová lampa či plovoucí zdi zabraňující vlnobití.

Novinek tvůrci slibují skutečně dostatek, všechny jsou přitom hratelné již nyní, stačí se jen na Steamu přepnout do režimu betatestování. Návod i nutné heslo naleznete v příspěvku na fórech hry.

K tomu tvůrci avizují příchod unikátních a časově omezených událostí, jež se týkají multiplayerového Don’t Starve Together. Tyto události přijdou se svěžími postupy a s odlišným zážitkem ze hry, budou pochopitelně zdarma pro všechny majitele hry a dorazit by měly během listopadu.

První událost ponese jméno The Forge a spočívat bude v kooperaci hned šesti hráčů, kteří musí společně porazit mocného bosse. Ten přitom bude mít k ruce nové typy pohůnků a stejně tak i postavy hráčů budou mít k dispozici nové schopnosti i předměty (kam patří například zbroje či zbraně). Unikátní a hrou náhodně vypouštěné prvky výbavy pak bude možné zakoupit i v rámci mikrotransakcí, za pomocí kterých chtějí tvůrci další vývoj jinak bezplatného obsahu podpořit.

Tyto události budou nejprve dostupné pouze na PC, ostatní platformy by se jich však také měly dočkat. Na bližší informace si však musíme počkat i v tomto případě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama