Počet her na Steamu závratně roste
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Počet her na Steamu závratně roste

Počet her na Steamu závratně roste

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 9. 2017 13:02 14
Reklama

Již delší dobu je nám znám fakt, kterak na Steamu panuje obrovský přetlak a kterak počet každoročně vycházejících titulů závratným tempem roste. Letošek se však zdá být ještě náročnějším a extrémnějším než léta minulá.

Jen od června se na Steam dostalo už více než tisíc titulů a dosud letos na Steamu vyšlo již více her, než kolik jich vyšlo za celý rok 2015. Analytik Daniel Ahmad pak dal dohromady graf, z něhož vyplývá, že celkový počet letos vydaných her by mohl hravě překročit počet titulů vydaných mezi lety 2006 a 2014.

Počet her na Steamu závratně roste
i Zdroj: Hrej.cz

Není tedy divu, že se Steam a potažmo Valve v poslední době se změnami jen činí a že se tvůrci této platformy snaží o maximální zpřehlednění obchodu a o to, aby se hráčům zobrazovaly pouze relevantní informace a jen ty tituly, které je mají potenciál zaujmout.

Stejně tak se ve Valve snaží o to, aby se do Steamu nedostávalo zbytečné množství balastu a her, které nastavený systém nějakým způsobem pouze zneužívají (vzpomeňme například na obchodování s kartami či na změnu v předávání darů). Toto má kupříkladu za cíl odfiltrovat služba Steam Direct.

Zda to pomůže, to ukáže až čas, vy se s námi v diskuzi každopádně podělte o váš názor na současnou podobu obchodu i na to, zda v rámci Steamu dokážete aktuálně narazit vždy na to, co je pro vás patřičně relevantní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama