Rocket League čeká řada velkých změn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League čeká řada velkých změn

Rocket League čeká řada velkých změn

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 9. 2017 08:09
Reklama

Podzimní update pro sportovní arkádu Rocket League přinese velké množství lákavých změn a hráči i fanoušci této netradiční fotbalové hry se tak mohou těšit na další důvody k opětovné návštěvě tohoto sportu.

Největším přídavkem bude zřejmě podzimně laděná aréna Farmstead, jež však nese přízvisko sezónního přídavku a která by tedy měla být na všech platformách přístupná pouze tento podzim. Náhled na tu vám již může zprostředkovat níže přiložené video či galerie.

Za další do hry zavítají hráčské prapory nejrůznějších barev a k tomu i na devadesát dalších kosmetických předmětů, jež budou navíc všechny naprosto zdarma a vyhnou se tak mikrotransakcím.

Podzimní update rovněž přinese start v pořadí již šesté sezóny a za zmínku stojí také drobná vychytávka ta, že brankové konstrukce budou nově v určitých chvílích průhledné. Na své si tak přijdou brankáři, kterým mohla za určitých podmínek ona konstrukce překážet ve výhledu.

Tím výčet novinek přitom stále ještě nekončí, neboť PC hráči se dočkají možnosti pořádat LAN párty a v případě oné PC verze se hráči budou moci na Steamu navíc těšit i z testovacího provozu vlastnoručně vytvářených turnajů. Nově tak budou moci sami hráči pořádat vlastní soutěže, a to rovnou až pro 128 týmů naráz.

Současný seznam změn pak značí nejen setrvávající péči o hru, ale také její pěstování jakožto platformy. K tomu tvůrci ještě na srpnové výstavě PAX West dodali, že pokračování v plánu rozhodně není. Neradi by totiž komunitu tříštili mezi dva tituly a aktuálně o své hře hovoří jakožto o oné platformě, což je ostatně případ podobný neexistujícímu pokračování League of Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama