Destiny 2 zažívá snový první týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 zažívá snový první týden

Destiny 2 zažívá snový první týden

David Plecháček

David Plecháček

15. 9. 2017 14:43 7
Reklama

Také vám přijde, že kolem launche Destiny 2 není takový rozruch jako u prvního dílu? Tak to jste buď s Davidem Rozsívalem jediní, nebo vám to tak vážně jenom přijde. Je to totiž přesně naopak. Celý svět se předhání v tom, jak napsat nejvíce zpráv právě o pokračování série od Bungie. Zájem ale nejeví jen média, ale i hráči.

Jedná se totiž o největší launch od začátku roku. Activision se svým úspěchem samozřejmě neváhal pochlubit. Všichni tak nějak tušili, že se Destiny bude snažit překonat své jarní rivaly, ale možná dokonce předčilo naše očekávání. Alespoň co se týče prodejů. Podle vydavatele zažívá hra nejlepší týden tohoto roku ze všech her, které vyšly na konzolích.

Z velké části je to zásluha digitální distribuce, protože počet takto prodaných her převyšuje původní Destiny. Na druhou stranu doba pokročila, a tak se nejedná o žádné velké překvapení. Co je ale ještě zajímavější je fakt, že Destiny 2 prodalo během prvního dne nejvíce kusů ze všech her na PlayStation Store. Přesná čísla ale neznáme.

Kromě toho Bungie už před tím oznámilo, že počet právě připojených hráčů neklesá pod milion hráčů, a to už sedm dnů po sobě. Pro značku se tak jedná o nejlepší víkend. Uvidíme, jestli s těmito čísly hne vydání PC verze. Ta vychází 24. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama