Dokážete zabít Boha v Death of the Outsider?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dokážete zabít Boha v Death of the Outsider?

Dokážete zabít Boha v Death of the Outsider?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 9. 2017 10:33 1
Reklama

Samostatně hratelný přídavek Dishonored: Death of the Outsider dorazil na pulty obchodů právě včera a díky tomu se nyní můžete podívat na ukázku, jež k vydání této stealthové akce láká.

V přiloženém videu lze předně slyšet hlavní hrdinku Billie Lurk, kterak vypráví o nebezpečím a tajemstvím doprovázené postavě Outsidera, s níž jsme měli tu čest již v prvním díle hry a která dokáže mimo jiné propůjčit i speciální schopnosti.

Billie Lurk spojila se známým nájemným vrahem Daudem a od včerejška se pokouší o nemožné.

Jenže stejně tak jde i o charakter velmi nebezpečný, a proto se Billie Lurk spojila se známým nájemným vrahem Daudem a od včerejška se pokouší o nemožné – dostat Outsidera na lopatky a připravit tak jednu v rámci univerza hry skutečně bájnou postavu o život.

Jednoduché to přitom rozhodně nebude a některá z číhajících nebezpečí už umí představit ono video. To rovněž slibuje klást na bedra hráčů čin takřka nemožný – zabít samotného Boha.

Zavítat samozřejmě při této příležitosti můžete i na Xzone, kde je možné si hru pořídit již nyní a kde ke klasickým krabicovým vydáním obdržíte rovněž sadu samolepek s motivy hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama