Stahujte Psychonauts zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte Psychonauts zcela zdarma

Stahujte Psychonauts zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 9. 2017 06:29 6
Reklama

Ještě pár hodin můžete na Humble Store využívat další nabídky titulu zdarma a můžete si tak nyní vyzkoušet, proč si slavná third person akce a plošinovka Psychonauts získala roky po svém vydání status kultovního a vyhledávaného titulu.

Těžko tedy aktuálně vyhledat lepší příležitosti, jak se psychicky připravit na chystané pokračování, jež dorazí v průběhu příštího roku na PC i na Xbox One a PlayStation 4. Nabídka, na kterou vás v současnosti lákáme, se přitom týká Steam verze hry a na své si tedy mohou přijít hráči na PC, Linuxu i na Macích.

A pokud vám snad příběh hry unikl, tak můžeme jen ve zkratce připomenout, že se jedná o vyprávění z pohledu jednoho snílka a ambiciózního chlapce jménem Razputin, který se za každou cenu chce stát členem elitní jednotky Psychonautů. To jsou agenti, kteří se vydávají do hlav jednotlivců a tam se kupříkladu mohou pokoušet o nápravu nejrůznějších potíží.

Ovšem co čert nechtěl, hlavní lokace hry – náborový tábor pro mládež jménem Whispering Rock Psychic Summer Camp se stane terčem útoku a Razputinova snaha rázem dostane poněkud konkrétnější cíle. Jaké, o tom se již můžete za velmi sympatickou cenu přesvědčit i vy sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama