Divinity: Original Sin II slaví prodejní úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity: Original Sin II slaví prodejní úspěch

Divinity: Original Sin II slaví prodejní úspěch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2017 14:30 5
Reklama

Belgický tým Larian Studios se chlubí prodeji svého nového taktického RPG Divinity: Original Sin II. To od zahájení prodejů stihlo oslovit již téměř půl milionu hráčů a tím dokázalo (alespoň po stránce rychlosti) předčit dokonce i originál.

Snad věčně nadšený Swen Vincke o tomto úspěchu tvrdí, že je jednoznačně fantastický a těší se z podpory hráčů i z toho, kolik jich do světa hry již zavítalo. Řeč je přitom prozatím o titulu vycházejícím na jediné platformě, v případě vydání verzí pro konzole by se pak dalo očekávat, že by se takovýto úspěch mohl klidně i znásobit.

První díl hry přitom mety jedné poloviny milionu hráčů dokázal dosáhnout až zhruba tři měsíce po vydání, pokračování k tomu zřejmě bude stačit pouhých pár dní (Divinity: Original Sin II vyšlo teprve 14. září).

Ovšem svůj lví podíl na tom má rozhodně i fakt, že hra byla již delší dobu dostupná v rámci programu předběžného přístupu, během kterého se tisíce fantasy příběhu chtivých hráčů do hry již podívaly. Od onoho 14. září poté do hry naskočilo necelých 180 tisíc hráčů, ti ostatní již hru vlastnili z dřívější doby.

Drobným negativem na tom je nicméně fakt, že servery týmu příliš nezvládly rychlý nárůst počtu hráčů, Larian a potažmo sám Swen Vincke však slibuje brzkou nápravu.

A spolu s tím tvůrci přislíbili vydat i aktualizace mířící na nově objevené chyby, poté prý bude následovat zasloužená pauza a následně bychom se dle náznaků studia mohli dočkat i verzí pro konzole. Brzké oznámení však neočekávejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama