The Solus Project vychází na PS4 a PSVR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Solus Project vychází na PS4 a PSVR

The Solus Project vychází na PS4 a PSVR

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2017 15:07
Reklama

O titulu The Solus Project jste již slyšet určitě mohli a vedle nepopiratelných kvalit hry by vás mohl potěšit i prostý fakt ten, že tento titul v sobě nese i českou stopu v podobě týmu Grip Digital. Ten hru vyvíjel v koprodukci se Švédskými vývojáři z Teotl Studios, dosud se však ze zajímavé atmosféry hry mohli těšit pouze hráči na Xbox One a na PC. To však již neplatí a na tajemnou planetu mohou zavítat i majitelé PlayStationu 4.

The Solus Project je zajímavá survival first person adventura vyprávějící příběh skomírajícího lidstva, které se snaží za každou cenu spasit a které svoji pozornost v této snaze věnuje možnosti existence dalších obyvatelných cizích planet.

Legrace to však určitě není a krásný i zdánlivě opuštěný svět hry nabízí pochopitelně také řadu unikátních a velmi nebezpečných výzev, které je zapotřebí zvládnout. V tomto případě přitom jde o hutnou survival adventuru, jež dokáže upoutat nejen atmosférou, ale i nápaditou náplní a především svým úchvatným světem.

Ten je přitom možné ode dneška navštěvovat nejen s DualShockem v ruce, ale i s PSVR na hlavě. A jestliže vás níže přiložený a na atmosféru hry lákající ukázka naladí dostatečně pozitivně, tak by vás mohlo zajímat i to, že předplatitelům služby PlayStation Plus nabízí Sony v rámci PSN slevu 20 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama