Zahrajte si demoverzi Forza Motorsport 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si demoverzi Forza Motorsport 7

Zahrajte si demoverzi Forza Motorsport 7

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 9. 2017 12:21 14
Reklama

Ukázkou celé řady sportovních speciálů i pár těch běžným smrtelníkům stále ještě relativně dostupných aut se chlubí nový launch trailer Forzy Motorsport 7. V tom lze spatřit v rychlém prostřihu i pěknou přehlídku několika tratí a stejně tak touto formou tvůrci zvou k vyzkoušení demoverze hry, jež aktuálně dorazila na PC i na Xbox One.

Ukázka samotná je pořízená ve 4K rozlišení, s podporou HDR a v 60 snímcích za vteřinou a ukazuje, tedy pokud vám to prohlížeč a použitý panel dovolí, nejkrásnější možnou Forzu. Ta na obě zmíněné platformy dorazí již 3. října.

Xbox One verzi naleznete v rámci předobjednávek například na Xzone (kde lze v případě Ultimate verze hry získat navrch i přednostní přístup), pro verzi pro PC pak bude zapotřebí zabrouzdat na integrovaný obchod ve Windows 10.

Sympatické je přitom to, že v rámci služby Xbox Play Anywhere zakoupení jedné edice hry znamená automatické obdržení i edice pro platformu druhou. Samozřejmostí je slib podpory Xbox One X (ukázku sledujte zde), a to hned při startu a v den vydání nové konzole.

Nabízená demoverze samozřejmě nabízí zlomek z celkových více než sedmi stovek vozů a až tří desítek odlišných prostředí, o jejích kvalitách a nabídce se již ale můžete přesvědčit na vlastní kůži sami. Sympatické je na její existenci již jen to, že přichází ještě před samotným vydáním hry a každý se tak může přesvědčit o tom, zda se jedná o ten pravý závodní titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama