Do Strafe dorazí porce nového obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Strafe dorazí porce nového obsahu

Do Strafe dorazí porce nového obsahu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 9. 2017 09:43 1
Reklama

Jestliže jste doposud stále ještě míjeli retro FPS Strafe a měli byste o tento unikátní výlet do minulosti zájem, tak určitě zpozorněte, vývojáři si totiž nachystali zajímavé odhalení a zároveň také velké lákadlo pro ty, kteří se této akci doposud vyhýbali.

Tvůrci z týmu Pixel Titans totiž chystají rozšíření jménem Strafe: Millennium Edition, které bude navíc zcela zdarma pro všechny současné majitele hry. Tento přídavek kromě opravy řady hráči vypíchnutých neduhů navíc přinese i některé prvky nové.

Mezi ty nejvýznamnější patří rozhodně možnost uložení hry a přenášení zkušeností do dalšího průchodu. Jakékoli následující pokusy dohrát kampaň hry tak budou o něco jednodušší než ty předchozí a možnost (jednoho) uložení hry pak jistě potěší ty hráče, kteří si potřebují od jinak relativně krátké kampaně odpočinout.

Navrch tvůrci vylepšují zvukovou stránku hry, přidávají nové typy nepřátel, vylepšují jejich umělou inteligenci a přidávají nové režimy, ve kterých bude možné kampaň hry následně procházet.

Datum vydání přídavku bohužel zatím neznáme, víme však, že nejprve se tvůrci zaměří na verzi pro PC, edice pro PlayStation 4 bude na řadě jako další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama