Akce LawBreakers dostává novou mapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce LawBreakers dostává novou mapu

Akce LawBreakers dostává novou mapu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 9. 2017 08:42 1
Reklama

Počátkem září jste se u nás mohli dočíst o plánech CliffyhoB a jeho týmu na další podporu doposud nepříliš úspěšné akce LawBreakers, a právě tato snaha aktuálně přináší ovoce v podobě další aktualizace, jež mimo jiné přináší i nový obsah.

Tomu vévodí přidaná mapa jménem Namsan a nový herní režim team deathmatch s omezeným časovačem. Hráči se navíc mohou těšit z bonusu v podobě kreditů, které lze obdržet za každodenní návraty do hry. Tím se tvůrci z týmu Boss Key Productions zjevně snaží do hry nalákat co možná největší množství hráčů a tento titul patřičně oživit.

Zkompletované informace o aktualizaci naleznete na webu (k dispozici jsou oddělené odkazy pro PlayStation 4 verzi hry a pro PC), níže už si ale navrch určitě nenechte ujít upoutávku lákající do bitvy na nové mapě jménem Namsan.

Tu doprovází namluvený komentář a lze v ní spatřit vše důležité, co nová mapa s barevným maskotem uprostřed nabízí. Chybět samozřejmě nesmí možnost zběsilého poletování v otevřených prostorách a oproti ostatním mapám tato nabízí více otevřených prostranství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama