Mod pro Half-Life vás nechá utíkat z vězení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod pro Half-Life vás nechá utíkat z vězení

Mod pro Half-Life vás nechá utíkat z vězení

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 9. 2017 11:25 3
Reklama

O modifikacích pro původní Half-Life již nějaký ten pátek ve velké míře z pochopitelných důvodů už příliš nepíšeme, ta aktuálně představovaná však vypadá zajímavě a nejen svým trailerem slibuje zajímavou atmosféru a příběh vyprávějící o úniku z jedné přísně střežené věznice.

Modifikace celým jménem Half-Life: C.A.G.E.D (k mání na Steamu) zve k návratu zpět do zlaté éry first person akcím a k čistokrevné akci, v níž nikdy nebyla nouze o exploze, adrenalinové úniky ani o možnost sestřelování helikoptér za pomocí raketometů.

V případě této zdarma šířené modifikace (pro kterou je samozřejmě zapotřebí mít v knihovně původní Half-Life) se navíc hráči dočkají i příjemně energického hudebního doprovodu a plnohodnotné příběhové kampaně.

Ta přitom lze obohatit nejen o obsah odemčený skrze samotné hraní, ale v případě finanční podpory tvůrců lze do hry získat i unikátní zbraň v podobě záchodového zvonu.

Jestliže tedy původní Half-Life vlastníte a rádi byste vyzkoušeli něco jiného a na první pohled také myšlenkově nenáročného, tak s chutí do toho. Přísně střežená věznice vás již očekává a z prvních ohlasů lze zároveň vyčíst i to, že o šlápnutí vedle se zjevně nejedná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama