Overturn je akční sci-fi střílečkou pro VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overturn je akční sci-fi střílečkou pro VR

Overturn je akční sci-fi střílečkou pro VR

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 9. 2017 15:07
Reklama

V polovině října dorazí na Steam japonskou tematikou inspirovaná first person akce jménem Overturn, která je určená pro virtuální realitu a která se pokusí zaujmout jak majitele Oculus Rift, tak i hráče s HTC Vive.

Overturn přitom není čistokrevnou FPS, jak by mohla některá z níže přiložených ukázek napovídat, ale nabízí také logické hádanky a slibuje nebýt prostou koridorovou střílečkou. Příběh hry přitom nabídne pohled do tajemné futuristické laboratoře, kde se hráči ocitají jak jinak než s totální amnézií. Co se stalo a co se dít bude, to bude již jen jejich schopnostech i na rychlých reakcích.

Zcela sami v tom ale hráči naštěstí nebudou – příběhem hry je totiž bude doprovázet tajemná a speciálními schopnostmi obdařená postavička jménem Magi, kterou lze v okolních ukázkách rovněž spatřit.

Ta bude doprovázet pomáhat proti armádě robotických nepřátel, jež půjde likvidovat zbraněmi na dálku i těmi na blízkost. A jak to celé může vypadat v praxi, to lze vidět především v tom níže přiloženém videu, které již odhaluje záběry přímo ze samotné hry.

Prohlédnout si také můžete galerii obrázků ze hry a poté nezbývá než si počkat na 17. říjen, kdy tato pestrobarevná akce dorazí na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama