Wolfenstein II na dalších záběrech ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wolfenstein II na dalších záběrech ze hry

Wolfenstein II na dalších záběrech ze hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 9. 2017 14:35 1
Reklama

S obvyklým varováním před spoilery vás můžeme pozvat ke zhlédnutí dalších pořádně nabitých (doslova) záběrů z nového dílu série Wolfenstein. V těch se hlavní hrdina vydává do nacisty okupovaného New Orleans a opět nelze než dodat, že to bude zkrátka jízda plná krve, násilí a zohýbaného plechu zdobeného svastikami.

V tomto případě jde o samotnými vývojáři prezentovaný a nekomentovaný průchod hrou, který tentokrát zabere přes dvacet minut a který nám toho opět odhalí celkem dost, a to jak po stránce obsahu, tak i z hlediska samotné atmosféry. Nelze však než zopakovat – stůjte stranou, je-li vám slibovaný bohatý příběh hry a její celková náplň milá.

Nicméně ani ti bojácní momentálně zcela zkrátka nepřijdou a podívat se rovněž můžeme i na další trailer. V tom lze vidět příběhový prostřih vyprávějící o odvaze a naději – tváří v tvář nacistické hrozbě a okupaci je zapotřebí se buďto postavit se na odpor, anebo se vzdát a zemřít potupnou smrtí. Naděje však i tentokrát umírá poslední a nacista, pokud se štěstěna usměje, naopak skoná jako první.

My za sebe každopádně máme jasno a až hra vyjde, tak těm zlořádům patřičně nakopeme zadnice a poženeme je tam, kam patří. O chystané podobě hry i o jejích dosavadních kvalitách se pak můžete něco dozvědět i z našich dojmů přímo z E3.

K předobjednání je hra každopádně například na Xzone. K mání bude již 27. října a během příštího roku pak Wolfenstein II dorazí rovněž i na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama