AC Origins nabídne interaktivní muzeum
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Origins nabídne interaktivní muzeum

AC Origins nabídne interaktivní muzeum

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 9. 2017 17:35 3
Reklama

Kreativní ředitel vývoje Assassin’s Creed Origins Jean Guesdon prozradil, že nadcházející titul ze slavné série a z produkce Ubisoftu přinese zajímavý bonus v podobě interaktivního muzea, jež zavede hráče do historie a který představí také odlišnou stránku další kapitoly herního dobrodružství.

Dle vyjádření Guesdona se má jednat o postupnou evoluci historické znalostní databáze přítomné ve všech ostatních dílech série. Prosté texty však budou touto formou nahrazeny propracovanějším režimem jménem Discovery Tour.

Ten přinese otevřený svět hry, ze kterého však vypadnou pro příběh hry jinak nutné souboje a explorativní složka hry bude v tomto případě obohacena o možnosti absolvování komentovaných a interaktivních prohlídek nejrůznějších lokalit hry. Ty kupříkladu přinesou náhledy na jednotlivé aspekty života dávných Egypťanů.

Hráči se tak kupříkladu mohou dozvědět něco více o mumifikaci i o historii samotného starověkého Egypta, do kterého je příběh hry jinak zasazen. Režim je přitom vytvářen ve spolupráci s profesionálními historiky a ti společně s tvůrci do hry dodají řadu prohlídek s předem daným počtem stanovišť a se stanoveným odhadem času potřebného k jejich projití.

Jde o reakci na to, že se v různých místech po světě série Assassin’s Creed objevovala jako možná forma motivace ke studování a průzkumu různých historických epoch.

Přitom má jít nejen o evoluci předem představených historických pramenů z předešlých her, ale také o reakci na to, že se v různých místech po světě série Assassin’s Creed objevovala jako možná forma motivace ke studování a průzkumu různých historických epoch.

A to celé zní jistě lákavě a série Assassin’s Creed tím může rázem získat na kredibilitě z pohledu historické přesnosti. Políček by tím zároveň mohli dostat zlí jazykové ti, kterým se nelíbí přílišná dramatizace a ohýbání dějin k obrazu svému. V příběhu hry se tato praktika pochopitelně objeví i tentokrát, na pozadí by se však ti zvídavější hráči mohli přeci jen dozvědět něco zajímavého a s přispěním historiků snad také dostatečně přesného.

Historická akce Assassin’s Creed Origins každopádně vychází 27. října, tento režim však do hry dorazí až v průběhu příštího roku, a to v sympatické formě bezplatné aktualizace.

Hra bude pochopitelně k sehnání i na Xzone, kde si ji můžete již nyní předobjednat a kde k ní můžete získat i zajímavé bonusy v podobě doprovodných reklamních předmětů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama