Známe další omezení FIFA 18 pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe další omezení FIFA 18 pro Switch

Známe další omezení FIFA 18 pro Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 9. 2017 15:14 14
Reklama

Letošní ročník fotbalu FIFA se dostaví na trávník i v případě Nintenda Switch, dlouhou dobu však tato verze hry byla velkou neznámou. Informace se k nám přitom dostávají pouze postupně a popořadě jsme tak slyšeli o tom, kterak bude Switch verze hry vycházet ze starších konzolí a s neznámým enginem, měla se jmenovat jinak a přijde o příběhový režim. Posledním zmíněným omezením to však ještě nekončí.

Nově se totiž dozvídáme o tom, že hra v rámci režimu Ultimate Team bude postrádat režimy Squad Battles i Weekend League a kariérní režim opustí možnost vyjednávání o transferech hráčů a stejně tak nebude přítomná ani možnost přidávat do smluv výstupní klauzule. K tomu budou mírně omzené i strategické možnosti, a to kupříkladu i z pohledu rozestavení hráčů.

Kolem a kolem se tedy má zjevně jednat o odlehčenou verzi tradičního fotbalu, který v tomto případě bude spíše připomínat menší hanheldovou verzi než velký zážitek známý z tradičních konzolí. Určitě by se však nemělo jednat vyloženě o chudého příbuzného a FIFA ve verzi pro Switch jistě dokáže řadu hráčů oslovit i přes tato omezení. A pokud se navíc bude jednat o komerční úspěch, tak by se na této platformě mohly objevit i další tituly z portfolia EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama