Zvěčněte své větry v novém South Parku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zvěčněte své větry v novém South Parku

Zvěčněte své větry v novém South Parku

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 10. 2017 08:28
Reklama

Jestliže jste absolvovali epický příběh jednoho klacku, tedy South Park: The Stick of Truth, jistě si vzpomenete na důležitou roli, jakou ve hře představovala…plynatost. Větry poměrně efektivně nahradily magii a s jejich pomocí jste mohli nejen létat, ale také doslova bořit stěny. Ani v novém díle nebudeme záchodového humoru ušetřeni a Ubisoft navíc fanouškům dává šanci, jak se proslavit. Tak nějak.

Jestliže věříte svým střevním schopnostem, můžete se zapojit do soutěže o nejlepší prd. Ano, čtete správně, to jediné, co je třeba udělat, je zveřejnit video se svým nejlepším zvukovým výkonem a pokud dostatečně zaujmete odbornou porotu, budete pozváni do sanfranciských kanceláří Ubisoftu, kde budou vaše větry nahrány a zvěčněny v novém South Parku.

Společnost neponechala nic náhodě a oznámení soutěže doprovodila trailerem. Pokud jste poněkud křehčí povahy a vadí vám záchodový humor, raději si jej nepouštějte. Na druhou stranu, v takovém případě vás nejspíš nezajímá South Park a podobná soutěž jde mimo vás. Trailer má podobu hudební soutěže ve stylu Česko hledá Superstar a ve dvou minutách uslyšíte tolik materiálu, že vám to jistě na nějaký čas vystačí.

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, můžete tak učinit pod tímto odkazem. Čas máte do 16. října, tehdy bude soutěž uzavřena a z došlých produktů bude vybrán ten, který ozvučí zvláštní schopnosti hlavního hrdiny ve hře. A jestli vás to zajímá, redakce účast zvažovala, ale pak se pro vrozenou stydlivost rozhodla od soutěže upustit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama