Adventura Q.U.B.E. 2 v prvních záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura Q.U.B.E. 2 v prvních záběrech

Adventura Q.U.B.E. 2 v prvních záběrech

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 10. 2017 09:24
Reklama

Po lehkém lákadle a prvních záběrech odhalujících pokračování logické adventury Q.U.B.E. se můžeme podívat na premiéru záběrů přímo ze hry. Ty přinášejí náhled na začátek hry a jsou po obsahové stránce skutečně nabité.

Díky tomu však musíme jedním dechem varovat před případnými spoilery, kterých se ve více než osmi minutách záběrů samozřejmě můžete také dočkat. O nic zásadního však v tomto případě tentokrát nejde.

Nicméně níže na vás tak jako tak čeká odhalení úvodu do hry, který přináší dialog mezi zmatenou hlavní hrdinkou jménem Amelia Cross a její kolegyní Emmou a první logické hádanky. Tyto dvě postavy se každopádně společnými silami musí pokusit o záchranu z tajemného a logickými hádankami prorostlého světa. Ten by navíc případě pokračování měl přinést tentokrát mnohem větší důraz na příběh a všechno to poskakování a přemýšlení by tímto mělo dostat podstatně poutavější nádech. Zda tomu tak bude ale i ve skutečnosti, to teprve uvidíme.

Původně měla hra vyjít ještě letos, dle posledních informací si však budeme moci potrápit mozkovny nejdříve až počátkem příštího roku, a to na PC, Xbox One a na PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama