Hitman dostane další obsah navíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman dostane další obsah navíc

Hitman dostane další obsah navíc

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 10. 2017 11:30 2
Reklama

Dánští IO Interactive se o značku Hitmana příkladně starají a aktuálně dávají na vědomí plány týkající se dalšího nášupu herního obsahu s holohlavým zabijákem v čele. Nejedná se však o oznámení plnohodnotné druhé série, ale o sliby o další podpoře šestidílné série, jejíž první epizoda přišla minulý rok.

Na webu hry se tak můžeme dočíst o tom, že kromě klasického přísunu obsahu v podobě nových výzev a zajímavých kontraktů slibuje tým ještě 24. října odhalit něco nového a vzhledem k formě lákání také zřejmě patřičně zajímavého. Co to ovšem bude, to však prozatím nevíme.

Spekulacím se tedy prozatím meze nekladou, aktuálně nicméně víme tedy jen to, že se to nebude týkat druhé sezóny jako takové, teoreticky by se však mohlo jednat o odhalení nějaké formy předělu mezi jednotlivými sezónami.

Každopádně to už i my sami zabíháme do roviny spekulací, dlouho však již čekat nemusíme. Vy každopádně máte šanci doplnit si vzdělání a vrhnout se do zkompletované sezóny první, jež je k mání například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama