Sci-fi akce Echo dorazí zítra na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sci-fi akce Echo dorazí zítra na PS4

Sci-fi akce Echo dorazí zítra na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 10. 2017 08:31 7
Reklama

Tým Ultra Ultra vypouští do světa ukázku z hraní chystané a díky promyšlené umělé inteligenci rovněž velmi atraktivní akce jménem Echo. Ta navíc dává vědět o konkrétním datu vydání PlayStation 4 verze hry, která již v průběhu září dorazila na PC.

I konzolisté se tedy budou moci v kůži hlavní hrdinky En vydat na neznámou vesmírnou a uměle vytvořenou bázi ve formě katedrály dávno ztracené civilizace a prozkoumat tajemné mimozemské struktury, v níž bude hráče doprovázet adaptivní umělá inteligence. Ta si bude všímat, zda hráč používá stealth či nikoli a bude své chování upravovat dle toho, jak vypadaly předešlé hráčovy kroky. Celkově mají protivníci představovat identické klony hráčovy postavy.

Před každým naučením se novým trikům však přichází blackout – krátké období, během kterého se umělá inteligence neučí a kdy mohou hráči vyvádět všechno to, co nechtějí, aby se protivník naučil. A tím začíná další cyklus plný nebezpečí a který je nejen plný adrenalinu, ale který je zjevně také přinejmenším zajímavý. Dosavadní recenze na Steamu totiž našeptávají o tom, že se jedná o velmi zajímavý projekt.

PlayStation 4 verze hry každopádně dorazí již během zítřka a bližší informace pak můžete nalézt například na evropském PlayStation blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama