Tekken 7 oslovil velké množství fanoušků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tekken 7 oslovil velké množství fanoušků

Tekken 7 oslovil velké množství fanoušků

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 10. 2017 14:06 19
Reklama

Žánr bojovek by se mnohým hráčům mohl zdát specifický a úzce zaměřený z pohledu hráčské základny, nicméně není tomu tak a nově se kupříkladu dozvídáme, kterak Tekken 7 slaví významný milník v prodejích hry a v celkovém měřítku poráží i svoji nejbližší konkurenci.

Vrchní vedoucí vývoje a dlouholetý producent série Tekken Kacuhiro Harada dává na svém Twitteru na vědomí, že se hry dosud prodalo již přes dva miliony kopií, a to takže v období od letošního června do září. Tweet zároveň naznačuje fakt, že by se mohlo jednat pouze o prodeje konzolových verzí hry. Verze pro PC přitom dokázala oslovit minimálně několik set tisíc fanoušků, tedy alespoň dle statistik SteamSpy.

Konkurenční Street Fighter V přitom tuto metu údajně nedokázal pokořit ani za celý rok (zprávu o prvotních prodejích naleznete například zde). V případě sedmého dílu série Tekken přitom plánoval vydavatel Bandai Namco docílit prodejů 2,1 milionů kopií do konce tohoto fiskálního roku. Což pochopitelně znamená březen příštího roku.

A k tomu rozhodně mají našlápnuto dobře. Zároveň se přitom jedná i o větší úspěch i v porovnání s dílem minulým, kterého se za sedm měsíců prodalo 1,8 milionu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama