Známe detaily season passu South Parku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe detaily season passu South Parku

Známe detaily season passu South Parku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 10. 2017 07:24
Reklama

Vydání superhrdinského RPG South Park: The Fractured But Whole se již kvapem blíží, samotným vydáním hry to však pochopitelně neskončí a Ubisoft nově dává vědět o plánech na rozšiřující balíčky a o plánovaném season passu.

Ten bude součástí těch dražších edic hry a nabídne tři hlavní přídavky i pár těch menších. První kousek DLC přijde již v prosinci a pod jménem Danger Deck se bude ukrývat nášup nových kostýmů i artefaktů. Druhý přídavek jménem From Dusk Till Casa Bonita dorazí příští rok a přinese novou příběhovou kapitolu. V rámci té se hráči spojí s hrdiny známýni jako The Coon a Mysterion a společnými silami budou muset porazit démonické potvory v Casa Bonita.

O posledním a třetím přídavku toho zatím příliš mnoho nevíme a Ubisoft ve spojitosti s ním vypouští jen informaci o tom, že se bude jmenovat Bring the Crunch a přinese zcela novou třídu hrdiny.

K tomu ještě season pass nabídne hned na startu dvě drobná DLC – The Relics of Zaron (sada kostýmů navrch) a pomocníka jménem Towelie, který dorazí pár dní po vydání hry.

Ta vychází již 17. října a k mání bude pochopitelně také na Xzone, kde naleznete i takzvanou Gold edici hry, jež zmiňovaný season pass obsáhne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama