Overwatch si pořídilo přes 35 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch si pořídilo přes 35 milionů hráčů

Overwatch si pořídilo přes 35 milionů hráčů

David Plecháček

David Plecháček

16. 10. 2017 15:31 9
Reklama

Někteří by možná řekli, že už nevychází tolik úspěšných her. Že častěji slýcháme o tom, že se něco dostatečně neprodávalo, nebo se spíš po vydání slehne po těchto projektech zem. Za poslední měsíce, neřku-li roky jich bylo hned několik. Kolik lidí si vzpomene na Gears of War 4? The Last Guardian? A jak zapadly mnohé jarní potenciální hry roku? A proč chodit tak daleko, co třeba Hellblade a putování Senuy?

Jedná se o rozličné hry rozdílných žánrů, které mají své kvality, přesto o nich jako o těch nejprodávanějších hrách nemluvíme. Zato o hráčské základně GTA Online, Rocket League nebo v poslední době Battlegrounds hovoříme často. Právě to dokládá fakt, které hry vládnou i přes nelibost žánrově roztříštěné skupině zbývajících hráčů trhu. Jsou to hry jako PUBG, Fortnite, nebo Overwatch.

O poslední jmenované hře a počtu jejích aktivních hráčů jsme dlouhou dobu neslyšeli. Pokud by snad někdo pochyboval o tom, že se první střílečka od Blizzardu stahuje do ústraní, nemá pravdu. Zástup hráčů i u ní neustále roste. V posledních hodinách překonal hranici 35 milionů.

I to je důvod, proč se stále pracuje na nových mapách, nových hrdinech, proč se balancují ti stávající a proč se před několika dny objevila zpráva o dalším projektu z tohoto světa. Je jedno, jestli se bude jednat o mobilní aplikaci, doprovodná média jako jsou knihy, další animované krátké filmečky nebo o novou, třeba ne multiplayerovou hru, Blizzardu se investice do nového světa zkrátka vyplatí. A to je ideální příležitost splnit sliby a vrhnout se do Overwatche spolu s vámi. Tak někdy v následujících dnech a týdnech…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama