DICE lákají na příběh druhého Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE lákají na příběh druhého Battlefrontu

DICE lákají na příběh druhého Battlefrontu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 10. 2017 13:59 2
Reklama

Velkou novinkou nového Star Wars Battlefront je rozhodně přítomnost příběhové kampaně, která představí pomyslnou druhou stranu barikády a hru za ty takzvaně zlé. A jak to bude vypadat v pohybu, to nám již představuje na dnešek slibovaná upoutávka.

Ta se věnuje poodhalení hlavní hrdinky jménem Iden Versio, která vede speciální údernou jednotku Inferno Squad. Její příběh přitom bude pomyslným mostem mezi šestou filmovou epizodou a moderním dílem Síla se probouzí.

Spatřit díky tomuto zasazení tedy můžete například následky řádění Luka Skywalkera, Hana Sola a dalších hrdinů, jejichž osudy jsou dnes fandům klasických sci-fi již notoricky známé. Císař je zkrátka je mrtev a Impérium musí opět povstat a pomstít své padlé.

Jednoduché to přitom jistě nebude a nouze nebude ani o zvraty a nečekané zrady, na druhou stranu to ale jistě bude také parádní akční jízda, která slibuje hrát na city hráčů a jež bude sázet na povědomá prostředí i známé postavy. Zkrátka něco, po čem fandové Hvězdných válek volají již delší dobu. Posuďte sami:

Zastánci velkolepých příběhových her určených pro jednoho hráče se tak dočkají alespoň drobné záplaty a mírné útěchy, kterou po včerejších zprávách z týmu Visceral jistě uvítají.

Star Wars Battlefront II vychází na konzole i na PC 17. listopadu a k předobjednání je hra pochopitelně i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama