Známe data vánočních slev na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe data vánočních slev na Steamu

Známe data vánočních slev na Steamu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2017 09:55 3
Reklama

Data pořádání každoročních velkých slevových akcí na Steamu tradičně unikají do médií a my se tak pravidelně dozvídáme o tom, kdy bychom se měli začít starat o konta svých Steam účtů a peněženek. A dnes to má aktuálně podobu odhalení data slevových akcí u příležitosti Halloweenu, Černého pátku i letošních vánočních svátků.

Informace pocházejí od neoficiálních zdrojů, ty však redakce britského Eurogameru potvrdila, a to na základě vlastních zdrojů z řad samotných vývojářů, s nimiž nastíněná data tým Valve pochopitelně sdílí s předstihem. Každopádně pokud jsou tedy tyto informace správné, tak ta nejbližší slevová akce se bude týkat strašidelných her, začne již 26. října a potrvá až do 1. listopadu. Černý pátek následně značí slevy ve dnech od 22. do 28. listopadu a konečně vánoční slevy mají probíhat od 21. prosince do 1. ledna.

Podotknout ovšem musíme také to, že se nejedná o žádnou formu oficiálního potvrzení, již příští týden bychom se však měli dozvědět něco více. A připomenout v tuto chvíli lze také to, že i změny slevových akcí ve formě omezení bleskových slev neznamenaly úpadek v příjmech této platformy a přívaly her z poslední doby mohou mimo jiné i za pohádkové jmění hlavy Valve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama