Kooperační režim FFXV až v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kooperační režim FFXV až v listopadu

Kooperační režim FFXV až v listopadu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2017 16:31 3
Reklama

Square Enix oznamuje, že chystaný multiplayerový přídavek pro Final Fantasy XV nakonec vyjde o něco později než původně plánovaného posledního října. Důvodem je přitom pochopitelně snaha přinést co možná nejvyladěnější zážitek, který bude hodný této značky a který bude dosahovat patřičných kvalit hry původní.

Přídavek jménem Final Fantasy XV: Comrades bude kooperačním a dodatečně placeným rozšířením úspěšného RPG, v němž se budou moci spojit party až čtyře hráčů naráz a ve kterém bude možné plnit některé úkoly hry pěkně v partě. Nově se jej však dočkáme až v průběhu listopadu.

Nezbývá tedy než si o něco déle počkat. Čerstvě oznámený odklad lze přitom chápat jen jako pouhou reakci na trochu náročnější betaverzi, jež proběhla v srpnu a jejíž akutní problémy si vyžádaly přidání ještě jedné fáze testování navíc. Finální produkt ale každopádně již slibuje být vyladěný.

Připomenout si v tuto chvíli každopádně můžeme i to, že na příští rok slibují tvůrci vydat také patřičně vylepšenou PC verzi tohoto velkého RPG, které si můžete pořizovat (či v případě PC verze předobjednávat) pochopitelně i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama