Ubisoft zve launch trailerem do AC Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft zve launch trailerem do AC Origins

Ubisoft zve launch trailerem do AC Origins

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2017 14:39 1
Reklama

Atmosféru starověkého Egypta, postavy Kleopatry i Juliuse Caesara a pochopitelně také prostřihy přímo ze hry odhaluje launch trailer dlouho očekávané historické akce Assassin’s Creed Origins, která ještě v průběhu tohoto týdne zamíří na konzole i na PC.

Nově zveřejněná ukázka se navíc honosí řadou vzletných gest vystřižených z prohlášení zástupců zahraničních médií, a pokud je na nich k nalezení alespoň kousek pravdy, tak se máme tentokrát opravdu nač těšit. Podtitul Origins by v takovém případě mohl znamenat návrat na začátek nejen z pohledu historického.

Znamenat by totiž mohl také návrat na začátek i z pohledu originality, kdy ještě v případě prvních dvou dílů série nebyl příběh pojednávající o odvěkém souboji dvojice znesvářených stran templářů a asasínů tak známý.

Na verdikt si však ještě počkejme, a to třeba konkrétně do pátku 27. října, kdy hra dorazí na pulty obchodů. Assassin’s Creed Origins si ale pochopitelně můžete předobjednávat na Xzone již nyní. Tam mimo jiné naleznete také velké množství doprovodných reklamních předmětů. K samotné hře si přitom za zvýhodněnou cenu můžete pořídit zároveň také mikinu s motivem hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama