Dřevěné vláčky Trains vyjedou i v noci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dřevěné vláčky Trains vyjedou i v noci

Dřevěné vláčky Trains vyjedou i v noci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 10. 2017 10:59
Reklama

Sandboxová budovatelská strategie Tracks - The Train Set Game dostala ke konci minulého týdne zajímavý update, který do hry přináší zcela novou atmosféru ve formě budování tratí pod rouškou noci.

Náplň přídavku je již z jejího jména poměrně očekávaná a nepřináší nic kdovíjak překvapivého, vnáší však do hry poměrně zajímavou změnu týkající se právě atmosféry hry. Ta se ponoří do temné noci a jak odhaluje přiložený trailer, tak je tomu tak právě u příležitosti Halloweenu. Nesmí tedy chybět ani dýně, ohňostroje a pár dalších vychytávek, které jsou pro tento svátek tak typické.

Dle slov autorů (viz příspěvek na Steamu) se však nejedná o plnohodnotný přídavek týkající se jedné konkrétní sezóny, ale o přídavek poměrně obecný. Sezónní aktualizace jsou přitom prý jedním z velkých požadavků komunity, nicméně jelikož hra není ještě zcela hotová a nutně vyžaduje další přísun standardního obsahu, tak takovéto poměrně konkretizované aktualizace prozatím tvůrci odkládají a věnovat se chtějí komplexnímu rozšiřování hry.

To aktuálně značí mimo jiné také čerstvou možnost přidávat do okolí tratě hudební tóny, které se rozeznívají spolu s tím, jak danými body tratí projíždí virtuální mašinka. Více už vám ale může napovědět přiložená ukázka:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama