Podívejte se na P.T. ve světě Lego Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na P.T. ve světě Lego Worlds

Podívejte se na P.T. ve světě Lego Worlds

David Plecháček

David Plecháček

30. 10. 2017 11:40
Reklama

Pokud máte na svým konzolích stále nainstalovaný P.T., tak máte štěstí, protože nikdo jiný si tuto hratelnou ukázku nezahraje. Pokud si ale chcete projít čtvercový byt i vy ostatní, máte jedinečnou možnost. Musíte si ale koupit Lego Worlds.

Čtete správně. Po jedné z lokací série Metal Gear Solid se v Legu objevily další ikonické prostory. Tentokrát z ukázky zrušené hry od společnosti Konami. Za relativně věrnou kopií bytu stojí opět Bearly Regal, který svou tvorbou oslavuje Halloween. Jelikož Lego Worlds nepodporuje sdílení světů, nezbývá nic jiného, než se podívat na přiložené video.

Úplně stejné místo si nicméně můžete vytvořit i vy ve vlastní hře. Podle autora vám ale podobná práce zabere kolem 12 hodin čistého času. I to dokazuje, jak bohatou hrou Lego Worlds vlastně je. Je jen škoda, že samotná hra svého potenciálu nevyužívá úplně – alespoň pokud nechcete 12 hodin tvořit podobné projekty.

Lego Worlds jsme samozřejmě recenzovali, a i když hra dostala 3 z 5, stojí za vyzkoušení. Podívat se můžete i na náš Let's Play. A pokud se vám zalíbí, můžete ji pořídit v eshopu Xzone.cz třeba jako vánoční dárek svým menším ratolestem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama