Horor Among the Sleep se dočká vylepšení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor Among the Sleep se dočká vylepšení

Horor Among the Sleep se dočká vylepšení

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 11. 2017 13:24
Reklama

Tvůrci hororu Among the Sleep, v němž se hráči před třemi lety vžili do role batolete prozkoumávajícího nebezpečně temná zákoutí vlastního a do noci ponořeného domova, oznamují vylepšenou edici hry.

Ta bude sledovat tradiční trend režisérských sestřihů, které nabízejí vylepšený obsah stávající verze hry a k tomu také něco navíc. Příspěvek na webu hry slibuje návrat na známá místa a obsahuje také poděkování za původní přijetí hry, jež pomohla tvůrcům prorazit do světa i získat potřebné finance pro další projekty.

Během léta se každopádně tvůrci podívali do světa hry ještě jednou a vylepšili ji. To znamená přidání nových dialogů, úpravu stávajících herních prvků i vylepšení grafické stránky hry. Výsledkem přitom má být povšechně vylepšený zážitek, který mnohem více odráží ambice zcela profesionálního titulu.

Chybět nadále nesmí ani diktátem doby definovaná možnost měnit obleky, což v tomto případě znamená přidání nových pyžam pro batole v roli protagonisty a změny se nakonec dotkly i samotného konce hry. Ten původní je přitom ve hře přítomen ve formě muzejní expozice a pohledu do zákulisí vývoje.

Takzvaná Enhanced Edition vychází již zítra na PC, Mac i Linux a stávající majitelé hry se vylepšení dočkají ve formě bezplatné aktualizace. K trpělivosti následně ještě tvůrci vyzývají majitele konzolových verzí hry. I ty se zřejmě aktualizace dočkají, zatím však nevíme, kdy tomu tak bude. Potěšit všechny bez rozdílu platforem by už ale mohl přiložený trailer lákající k představeným změnám:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama