Launch trailer Battlefrontu II je zde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer Battlefrontu II je zde

Launch trailer Battlefrontu II je zde

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 11. 2017 08:05
Reklama

Ikonickou hudbu, známé hrdiny i scenérie a dech beroucí přestřelky slibuje v předstihu vydaný launch trailer akce Star Wars Battlefront II, jež v pátek 17. listopadu zamíří jak do kamenných obchodů, tak i do digitální distribuce.

Tehdy se budeme moci vrhnout do víru bitev rozprostřených do všech známých ér Hvězdných válek a narazit bude možné na všechny významné hrdiny kladné i záporné. A nově se navíc dozvídáme od EA i to, že se změní systém herních odměn, jejichž principy hráči kritizovali v rámci betaverze hry. Chystané změny přitom již vydavatel předem avizoval.

Příspěvek na webu hry nyní zmiňuje několik poměrně konkrétních změn. Mezi ty postupně patří to, že ty nejlepší Hvězdné karty (takzvané Epic Star Cards) nebude možné nalézat v náhodně generovaných krabicích s odměnami, ale skrze crafting. Výjimkami jsou speciální karty ty, které získají v rámci předobjednávky hry či v balení s jednou ze speciálních edic.

Za další budou moci vyrábět vylepšené Hvězdné karty pouze ti hráči, kteří ve hře docílí určité úrovně a stejně tak zbraně budou uzamčené a přístupné pouze skrze určité milníky hry a tedy pouze skrze samotné hraní. Jen některé tedy budou dostupné v krabicích s odměnami.

A za poslední se hráči dočkali ujištění, že výbava pro určitou třídu bude přístupná výhradně za pomocí hraní za danou třídu a odměněni tak opět budou ti hráči, kteří se hře plánují věnovat aktivně.

Jak to bude celé fungovat a zda se jedná o změny pozitivní, to teprve uvidíme, nicméně hru si samozřejmě můžete předobjednávat už nyní, a to například na Xzone, kde lze mimo jiné získat i speciální edice hry, jež vám zajistí přednostní přístup již od 14. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama