Nástupce Motorstormu Onrush vyjde i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nástupce Motorstormu Onrush vyjde i na PC

Nástupce Motorstormu Onrush vyjde i na PC

David Plecháček

David Plecháček

2. 11. 2017 11:20 1
Reklama

V Paříži na akci Paris Games Week jsou hry, které bychom očekávali, ostatně viděli jsme je i během tiskové konference, ale prezentovaly se i takové tituly, o nichž jsme neměli nejmenší tušení. Jedním z nich byl Ghost of Tsushima studia Sucker Punch, ale u toho bylo jen otázkou času, než něco přestaví. Přítomnost závodního Onrush tak někoho mohla překvapit ještě víc.

Pokud jste s námi Paris Games Week nesledovali živě, můžete si pod článkem připomenout, jak Onrush vypadá. Někteří v něm vidí nástupce série Motorstorm, jiní ale zmiňovali i Fuel. Něco na těchto tipech je. Vlastně bychom mohli říct, že Onrush má v sobě od každého něco. Za Motorstormem totiž stojí vývojáři z Evolution Studios, tedy tým, který po úspěšném Driveclubu pro PlayStation 4 skončil a hromadně přešel ke studiu Codemasters. Slavní Codies jsou pro změnu majiteli a vydavateli značky Fuel.

O hře se dozvídáme čím dál více. Původně byla prezentována jako hra dostupná pro současné konzole od Microsoftu a Sony, ale podle všeho by měla vyjít i na PC. Vedení Codemasters také potvrdilo, že je vyvíjena v britském městečku Cheshire, tedy právě v místě bývalého studia Evolution. Navíc má i poměrně velkého vydavatele, totiž Deep Silver, a tak doufejme, že bude po všech stránkách kvalitním nástupcem dnes uvadajícího žánru.

Vývoj vede Paul Rustchynsky, který stál také v čele zmiňovaného Driveclubu. Podle svých slov se nemohl dočkat chvíle, kdy by o Onrush mohl promluvit otevřeně: „Náš tým vyrostl na ikonických arkádových hrách, a je skvělé, že je máme možnost znovu oživit na dnešních konzolích a přinést světu něco, co dnes působí svěže. Věříme, že to je přesně něco, po čem fanoušci volali,“ řekl. Zároveň dodal, že Onrush má být prostě zábavou. Není to titul, v němž byste si vybírali pneumatiky, nastavovali své auto nebo volili tu nejvhodnější jízdní stopu. „(Onrush) je o tom vzít na sebe co největší a nejnebezpečnější riziko za účelem získat co největší a nejlepší odměny.“

Hra by měla vyjít příští léto, verze pro PC by se měla ale podle všeho prodávat o něco později. „Nejprve se vážně chceme soustředit na co nejlepší možnou verzi pro konzole,“ řekl komunitní manažer Codemasters na Redditu. Ačkoliv hra byla oznámena v pondělí, už teď si ji můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama