Vychází odkládaný dokument o Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází odkládaný dokument o Wildlands

Vychází odkládaný dokument o Wildlands

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 11. 2017 09:32
Reklama

Dlouho očekávaný a odkládaný dokument pojednávající nejen o vývoji kooperativní akce Ghost Recon Wildlands je konečně venku a Ubisoft zve k jeho zhlédnutí a k nahlédnutí na reálie nejen současné podoby obchodu s drogami.

Snímek lze zakoupit nebo jen zapůjčit například na iTunes či na Amazonu a dodatečný čas (původně měl film vyjít v březnu se hrou) tvůrci zdůvodňují důkladnějším průzkumem terénu a lepším zpracováním současné situace ve světě drogových kartelů i klíčových problematických regionů v jižní Americe.

Snímek skromně pojmenovaný Wildlands prozkoumává reálné postavy a jejich příběhy, které původně stály u zrodu samotné hry, jež si v březnu získala velké množství fanoušků a jež snad i poukázala na velkou problematiku jednoho regionu jižní Ameriky. Dnes připomínaný dokument jde v tomto případě pochopitelně ještě o něco dále a prozkoumává problematiku z pohledu z obou stran barikád, tedy jak z pohledu samotných drogových kartelů, tak i ze strany strážců zákona.

Snímkem diváky provází Rusty Young, americký autor knihy pojednávající o drogové tématice, což jen samotnému sdělení filmu nadále dodává na váze. Celkovou atmosféru a lákadlo pak můžete spatřit níže, a to ve formě nového traileru:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama