Nové Mexiko přibude od ATS za necelý týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Mexiko přibude od ATS za necelý týden

Nové Mexiko přibude od ATS za necelý týden

David Plecháček

David Plecháček

3. 11. 2017 10:15 5
Reklama

Pražské studio SCS Software teď živí dvě úspěšné Truck série. Evropskou část a část se Spojenými státy. Ta ještě není rozrostlá do tak velkolepých rozměrů, nicméně na ní vývojáři o to usilovněji pracují. Část jejich práce se blíží do konce – vyjde totiž DLC s Novým Mexikem.

Po slunné Kalifornii, hazardní Nevadě a vyprahlé Arizoně se vývojáři posouvají ještě více na východ. Na samém jihu USA se tak podíváme do Nového Mexika. Krajině státu dominují opět pouště s občasnými stolovými horami, ale na severu končí zalesněná pohoří Skalistých hor, takže se vydáme i do kopců.

Kromě přírody ale v Novém Mexiku chybí ani městské oblasti. Největší je Albuquerque, ale mezi další známé oblasti patří Roswell nebo Santa Fe. Nové Mexiko jich celkem nabídne 14. Do hry s novým rozšířením přibude 600 nových 3D assetů. „V rámci vašich cest na hráče čekají spousta unikátních přírodních scenérií, a tak dvě cesty nikdy nebudou stejné. Nové Mexiko toho má dost co nabídnout: Rio Grande, Carson National Forest, Baylor Peak, Pyramid Rock a jiné,“ říkají zástupci SCS.

„Tisíce mil silnic vedou skrze urbanizované oblasti jako je Albuquerque, husté lesy, horské masivy a odpočívadla uprostřed pouští,“ stojí dále v popisu placeného DLC New Mexico. Nové rozšíření by mělo vyjít 9. listopadu, přičemž si za něj autoři účtují přibližně 250 korun.

Otázkou zůstává, kam se bude American Truck Simulator posouvat dál. Na východ od Nového Mexika je už jen obrovský Texas, tak se spíše podíváme na sever dosavadních oblastí. Ze států Čtyř rohů budou ve hře jen Arizona a Nové Mexiko, tudíž se nabízí přidání Colorada a Utahu. Severně od Kalifornie ale leží ještě Oregon, Idaho a Washington, čímž by se mapa výrazně diverzifikovala. Možností je několik. Státy, které jsme v průběhu článku zmínili, ale představují přibližně pouhou třetinu celých Spojených států. Jejich zkompletování je tak běh na delší trať.

American Truck Simulator se v současnosti prodává za pár korun. Pokud chcete prožít život řidiče kamionů, nic vám tak nebrání. Koupit si jej můžete na eshopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama