Quantum Break dostane objemný patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantum Break dostane objemný patch

Quantum Break dostane objemný patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 11. 2017 08:19 5
Reklama

Po včerejší zprávě o objemné Switch verzi detektivky L.A. Noire se dozvídáme o vcelku obrovské aktualizaci pro akční adventuru Quantum Break, která přináší podporu vyššího výkonu konzole Xbox One X.

Základní hra momentálně zabírá přes 40 GB prostoru, plánovaná aktualizace pro výkonnější konzoli si však uzme více než 50 GB místa (celkem pak tento balík zabere na 102 GB). A pokud by se daní hráči rozhodli stáhnout si dodatečná videa do hry (volitelně je lze streamovat), tak tento titul naroste na úctyhodných 178 GB. A to už je pořádná porce prostoru, která znamená málem pětinu standardního disku konzole.

A v případě instalace zkompletované verze hry z disku to znamená stahování naprosto neuvěřitelného množství dat. Celkově však tato situace jen odráží trend dnešní doby – hry se začínají s podporou vyšších rozlišení zvětšovat a stále častěji tak bude muset docházet ke kompromisům ze strany hráčů samotných, kteří si tímto budou muset klást otázky týkající se toho, co si budou chtít na konzoli ponechat a kolik externích disků budou chtít mít připojených.

Na to konto se můžeme jen nechat překvapit tím, zda tvůrci hardwaru v brzké době dorazí s revizemi konzolí s většími disky či zda se malé disky dočkají velkých kapacit bez kompromisů a hlavně za rozumnou cenu. Klasickou verzi Xbox One X i Quantum Break pak samozřejmě můžete nalézt i na Xzone. V případě konzole je však zatím řeč o předobjednávce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama