Další postavou pro Overwatch je Moira
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další postavou pro Overwatch je Moira

Další postavou pro Overwatch je Moira

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 11. 2017 17:20
Reklama

Portfolio Blizzardu je veliké, a i díky tomu je tradiční BlizzCon velkou události, jež sdružuje ty nejzajímavější novinky týkající se hned celé řady titulů. Po oznámení nového datadisku pro MMORPG World of Warcraft se tak dozvídáme ještě novinky další, jež se tentokrát týkají akce Overwatch a které mají podobu jedné postavy i nové mapy.

Jako první si můžeme představit novou hratelnou postavu jménem Moira, jež představuje podpůrnou třídu a léčitelku, kterou vám již blíže může představit níže přiložené video. Moira se každopádně může pyšnit možností zraňovat své protivníky při boji na blízko i na dálku a její hlavní schopnost se jmenuje Coalescence. Za pomocí té může Moira vyléčit hned několik spoluhráčů naráz, anebo naopak několika protivníkům najednou ublížit.

Další významnou novinkou je pak zpráva o nové chystané mapě jménem Blizzard World. Ta představuje zajímavou mozaiku a průřez tím nejzajímavějším, co ostatní tituly od Blizzardu nabízejí. Hrát na této formě atraktivního zábavného parku přitom bude možné hned ve dvojici režimů – Assault a Escort. Avšak ani v případě Moiry ani u této mapy zatím neznámé plánované datum vydání.

A jako poslední si mohou fanoušci hry doplnit znalosti příběhového pozadí hry, a to díky krátkému animovanému filmu, který se věnuje historii postavy jménem Reinhardt a který se snaží být lehce emotivní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama