Call of Duty se prodává výrazně lépe než loni
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty se prodává výrazně lépe než loni

Call of Duty se prodává výrazně lépe než loni

David Plecháček

David Plecháček

6. 11. 2017 11:59 41
Reklama

Neustále slýcháme, že prodej fyzických kopií her uvadá a rapidně se zvyšuje počet nákupů skrze digitální obchody. Není důvod tato tvrzení rozporovat, jedná se o celosvětový prokazatelný trend. Pak ale vyjde Call of Duty: WWII a počet prodaných fyzických kopií v Británii překoná minulý díl o 57 procent...

Toto srovnání není úplně spravedlivé a spíše než o současných trendech hovoří o tom, jak moc bylo Infinite Warfare nepopulární a jak moc byli lidé na WWII zvědaví, ale přesto takový rozdíl v prodeji fyzických disků jen tak někdo nečekal. Co víc, WWII překonalo i dva roky staré a enormně populární Black Ops III, a to už určitou vypovídající hodnotu má. Pokud srovnáváme předchozí a letošní Call of Duty, můžeme zmínit i to, že zatímco Infinite Warfare se příliš nedařilo ani v recenzích, to na WWII se pěje jenom óda. Návrat po devíti letech na bojiště druhé světové války se evidentně vydařil.

Když už hovoříme o žebříčku prodejnosti, na druhé místo se vydrápal Bayek s Assassin's Creed: Origins, na třetí místo spadla FIFA 18. V Británii se na čtvrtém místě drží Super Mario Odyssey exkluzivní pro Nintendo Switch, páté je pro změnu exkluzivní Gran Turismo Sport pro PlayStation 4. Až na šestém místě se nachází Wolfenstein II, následovaný Forzou Motorsport 7, Mario Kart 8 Deluxe, Forzou Horizon 3 a desítku uzavírá Middle-earth: Shadow of War.

Call of Duty: WWII jsme si ukázali už minulý týden, ale ve středu si jej dáme ještě jednou. I tak ale první miste stojí za připomenutí. Pokud se vám návrat do válkou zmítané Evropy líbí, můžete si nové Call of Duty pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama