For Honor bude opět na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor bude opět na víkend zdarma

For Honor bude opět na víkend zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 11. 2017 11:01 6
Reklama

Čtvrtá sezóna historické bojové akce For Honor se kvapem přiblížila a spolu s tím Ubisoft spustil dedikovanou webovou stránku, kde můžete nalézt data spuštění volného víkendu i lákadlo k odhalení chystaných novinek čtvrté sezóny.

Odhalení těchto detailů proběhne na oficiálním Twitch kanále hry, a to konkrétně 9. listopadu v osm hodin večer našeho času, v případě zájmu o víkend zdarma se pak hráči dočkají možnosti si hru předem sáhnout. Odkazy by měly být dostupné již během zítřka, a to pouze ve verzi pro PC a pro PlayStation 4. Na Xbox One zřejmě nebude tato možnost dostupná, celkově však nabídka hraní zdarma bude pochopitelně k mání i na této platformě.

Samotná ochutnávka bude k mání ve stejný den již od šesti hodin večer našeho času v případě verzí pro PlayStation 4 a pro PC, hráči na Xbox One však budou moci do hry naskočit ještě o pár hodin dříve, a to konkrétně již v osm hodin ráno. Konec této akce pak na všech platformách nastane 12. listopadu.

Ubisoft za další nezapomíná připomínat nutnost aktivního předplatného prémiových služeb v případě konzolí a až do 13. listopadu pak bude tento titul na všech platformách k mání za akční cenu. V případě zájmu o fyzickou kopii hry pak můžete zavítat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama