První část StarCraftu II přechází na F2P
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První část StarCraftu II přechází na F2P

První část StarCraftu II přechází na F2P

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 11. 2017 13:48
Reklama

Blizzard v rámci svého BlizzConu oznámil také zajímavé novinky týkající se všech fanoušků série StarCraft. Ti se totiž v případě druhého dílu hry dočkají podstatného rozšíření současné zkušební verze – Wings of Liberty totiž bude k mání ve formě F2P titulu.

Přiložené video je komentářem doplněnou upoutávkou představující vše to, co aktuálně prezentovaná F2P verze slavné strategické hry hráčům nabídne. Záběry jako první zmiňují první část příběhové kampaně (tedy kompletní Wings of Liberty), kterou nadále doplní nijak omezený režim Versus (v němž bude možné zvolit libovolnou z ras hry) a k tomu tento F2P režim navíc nabídne i kooperativní hru. Ta už však přinese omezení v podobě maximální dosažitelné úrovně a v množství nabízených hrdinů.

Nabídka této edice StarCraftu bude platná od 14. listopadu a Blizzard rovněž potěšil všechny současné majitele hry – kdokoli, kdo Wings of Liberty vlastnil ještě před koncem října, ten se může těšit na Heart of the Swarm zcela zdarma. Tato bonusová nabídka však bude platit pouze od 8. listopadu do 8. prosince a je nutné se o ní přihlásit. Pro bližší informace pak můžete tradičně zavítat na web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama